Juttusarjassa esitellään tuulivoiman työllistämiä ihmisiä ja heidän työtään

Yrityksen nimi:  Celltech Oy
Toimiala: Akkujärjestelmät ja energiavarastot
Perustamisvuosi: 1989

1. Miten tuuli työllistää teitä?

Toimitamme suuria voimalaitosluokan akkuenergiavarastoja, joita tuulivoimayhtiöt voivat käyttää esimerkiksi taajuussäätöön ja tuulivoimatuotannon tasapainottamiseen.

Pitkä kokemuksemme akkujärjestelmistä ja hyvät toimittajasuhteemme auttavat löytämään kunkin yrityksen tarpeisiin parhaan ratkaisun. Mitoitamme akut asiakkaan käyttötarpeen ja olosuhteiden mukaan siten, että niistä saatava hyöty on mahdollisimman suuri.

Olemme toimittajariippumaton integraattori, jolla on oma huoltohenkilökunta ja erinomainen logistiikka. Tarvittaessa toimitamme energiavaraston avaimet käteen ja autamme sen verkkoon liitännässä.

2. Millaisena näette tuulivoima-alan tulevaisuuden omassa yrityksessänne?

Meillä on tuulivoima-alalle paljon annettavaa ja näemme alan erittäin mielenkiintoisena. Energiavarastoilla on monia eri käyttösovelluksia ja niistä jokainen tuulivoimayritys voi muodostaa itselleen sopivan kombinaation. Uskomme, että akkuenergiavarastojen käyttö tuulivoimaloiden yhteydessä kasvaa.

3. Parhaat puolet tuulivoiman parissa työskentelyssä?

On hienoa saada omalta osaltamme olla mukana vihreässä siirtymässä ja työskentely yhdessä asiakkaidemme kanssa sen eteen on motivoivaa. Asiakkailtamme opimme myös koko ajan uutta.