Juttusarjassa esitellään tuulivoiman työllistämiä ihmisiä ja heidän työtään.

Yrityksen nimi: WasaTalent Oy

Toimiala: Rekrytointi ja HR-palvelut

Perustamisvuosi: 2012

1. Miten tuuli työllistää teitä?

Olemme erikoistuneet yritysten ylimmän johdon, päälliköiden ja asiantuntijoiden rekrytointeihin. Toiminnassamme olemme huomanneet, miten tuulivoima-alan yritykset ovat selkeästi hakijoiden keskuudessa houkutteleva työnantaja. Ala työllistää vuosi vuodelta enemmän ihmisiä ja uusia tehtäviä avautuu ripeään tahtiin. Tämä tuo rekrytointialan yrityksellemme mukavaa pöhinää, sillä saamme sekä auttaa tuulivoima-alan yrityksiä että hakijoita löytämällä ja yhdistämällä oikeanlaiset talentit sopiviin tehtäviin.

2. Millaisena näette tuulivoima-alan tulevaisuuden omassa yrityksessänne?

WasaTalent on alusta asti ollut vahvasti mukana energiasektorilla ja vuosien myötä tuulivoima sekä muut uusiutuvan energian muodot ovat olleet myös oman toimintamme kannalta luonnollinen jatkumo. Tuulivoima-ala on selkeästi tulevaisuuden ala, joka jatkaa kasvuaan ja kehitystään tuoden työmarkkinoille uusia hienoja mahdollisuuksia työskennellä virheämmän huomisen hyväksi.

3. Parhaat puolet tuulivoiman parissa työskentelystä?

Olemme rekrytoineet tuulivoima-alalle asiantuntijoita jo viiden vuoden ajan. On ollut hienoa seurata miten kauttamme kulkeneet henkilöt ovat viihtyneet työssään sekä edenneet urallaan. Lisäksi kiitos asiakkaidemme, joilta olemme saaneet ammentaa tietoa – olemme itse oppineet alasta valtavasti. On ollut iso ilo huomata, kuinka asiakkaamme kasvavat ja kehittyvät sekä olla itse kumppanina mukana tuossa kasvussa.

www.wasatalent.fi