Juttusarjassa esitellään tuulivoiman työllistämiä ihmisiä ja heidän työtään

Yritys Welado Oy

Toimiala Rakennuttamisen asiantuntijapalvelut

Perustamisvuosi 2017


Miten tuuli työllistää teitä?

Weladolla on 300 rakennuttamisen ja siihen liittyvien palveluiden asiantuntijaa, jotka työskentelevät väylä-, infra- kiinteistö-, teollisuus- ja energiahankkeissa Suomessa ja Ruotsissa.

Meillä on energiatiimissä monipuolisia uusiutuvan energian, kuten tuuli- ja aurinkovoimaloiden, rakennuttamisen asiantuntijoita, jotka auttavat asiakkaitamme voimalahankkeiden jokaisessa vaiheessa esiselvityksestä luvituksiin ja investoinnin valmistelusta rakentamiseen sekä voimalan ylläpitoon. Tuulivoimaan, rakennuttamiseen ja valvontaan liittyvissä asioissa sinua palvelee Janne Paaso, aurinkovoimaan ja rekrytointeihin liittyvissä asioissa Antti Tiri.

Millaisena näette tuulivoima-alan tulevaisuuden?

Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n mukaan vihreään siirtymään liittyvät investoinnit ovat nousseet 140 miljardin euron tasolle (kesäkuu 2023), kun myös maatuulivoima ja energiansiirtoyhteydet ovat nyt mukana arvioissa. Uusiutuvan energian investointien saaminen Suomeen on kansantaloudellisesti merkittävää.

Weladolla on laaja osaajajoukko ja menestykkäästi hoidettuja projekteja useilla liiketoiminta-alueilla, hyvin johdetussa yrityksessä. Projektin johtaminen varmistaa hankkeen onnistumisen, ja siihen meillä on tarjolla eri aloihin erikoistuneita, kokeneita osaajia. Weladolla on erittäin hyvät mahdollisuudet kehittyä yhdeksi halutuimmaksi palveluntarjoajaksi mahdollistamaan vihreää siirtymää Suomessa ja Ruotsissa.  

Parhaat puolet tuulivoiman parissa työskentelyssä?

Tuulivoima-alan ollessa vielä varsin uutta Suomessa muihin toimialoihin verrattuna, pääsee hankkeissa uusien tehtävien äärelle vielä usein. Projektitöiden vaihtelevuus ja projektinhallinnan jatkuva kehittäminen ovat vaan niin hienoja juttuja, että ei niihin kyllästy!

Weladolaisista huokuu välittömyyden ja välittämisen ilmapiiri. Uskomme, että sama fiilis kantaa asiakkaillemme tehtävissä töissä pitkälle ja tuottaa hyvän lopputuloksen. Tekemistä riittää kaikille osapuolille paljon, jotta pääsemme irti fossiilisista polttoaineista.

welado.fi.